Индустриални подови настилки от бетон | Джиги-79

Индустриални подови настилки от бетон | Джиги-79

Джиги-79 ЕООД е специализирана в направата на индустриални подови настилки от бетон. Независимо от малкото години, в които са на пазара, специалистите от компанията са успели да спечелят доверието на множество клиенти, като към днешна дата разполагат с обширно портфолио, в което можете да видите изделия на фирмата от шлайфан и ресан бетон.

Можете да се доверите на Джиги-79 ЕООД за консултиране, изготвяне на индивидуален проект, отговарящ на нестандартни нужди и даващ решения за всеки строителен казус, свързан с бетоновите настилки.

Екипът от специалисти във фирмата, притежава голям опит в сферата. Този опит е допринесъл за бързия просперитет на Джиги-79 и това е една от причините за множеството доволни клиенти, които разчитат на компанията и нарастващия брой нови клиенти.

Фирмата използва само висококачествени материали в дейността си и се радва на положителни отзиви, относно издръжливостта на завършените обекти.
Ако желаете да се свържете за по-подробна информация, както и да направите своите запитвания към фирмата, можете да използвате посочените координати за контакт.
Контакти:
с.Овен, община Дулово, ул. Трета 3
djihan13talib@gmail.com

Виж също

thumbnail
hover

Строителство, ремонт и строителни материали на...

ДИ ЕМ ГРУП 5 ЕООД е компания с богат опит в областта на строителството. Компан...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителна компания в град Варна |...

ВИДА СТРОЙ ООД се занимава с жилищно строителство и работи на територията на...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Подови настилки от шлайфан бетон и...

Оки Груп предлага на българския пазар разнообразие от настилки изготвени от...

  • Публикувано от bgstart