Индустриални подови настилки от бетон | Джиги-79

Индустриални подови настилки от бетон | Джиги-79

Джиги-79 ЕООД е специализирана в направата на индустриални подови настилки от бетон. Независимо от малкото години, в които са на пазара, специалистите от компанията са успели да спечелят доверието на множество клиенти, като към днешна дата разполагат с обширно портфолио, в което можете да видите изделия на фирмата от шлайфан и ресан бетон.

Можете да се доверите на Джиги-79 ЕООД за консултиране, изготвяне на индивидуален проект, отговарящ на нестандартни нужди и даващ решения за всеки строителен казус, свързан с бетоновите настилки.

Екипът от специалисти във фирмата, притежава голям опит в сферата. Този опит е допринесъл за бързия просперитет на Джиги-79 и това е една от причините за множеството доволни клиенти, които разчитат на компанията и нарастващия брой нови клиенти.

Фирмата използва само висококачествени материали в дейността си и се радва на положителни отзиви, относно издръжливостта на завършените обекти.
Ако желаете да се свържете за по-подробна информация, както и да направите своите запитвания към фирмата, можете да използвате посочените координати за контакт.
Контакти:
с.Овен, община Дулово, ул. Трета 3
djihan13talib@gmail.com

Виж също

thumbnail
hover

Строителна фирма в София | Архист...

Архист ЕООД е строителна компания, създадена през 1991г., която и до днес продъ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Лепене на плочки, полагане на настилки,...

Мило Гранд ЕООД е строителна компания с дългогодишен опит и утвърдена репут...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителна компания в София | Д4...

Д4 КЪМПАНИ ЕООД е строителна компания основава през 2015г., специализирала в ця...

  • Публикувано от bgstart