Подови настилки от шлайфан бетон и щампован бетон | Оки Груп

Подови настилки от шлайфан бетон и щампован бетон | Оки Груп

Оки Груп предлага на българския пазар разнообразие от настилки изготвени от шлайфан и щампован бетон. Компанията поставя настилки, както по вертикални, така и по хоризонтални повърхности с декоративна цел.

Екипът на Оки Груп се състои от опитни специалисти, притежаващи висока квалификация и креативно мислене. Това се оказва и основната характеристика, отличаваща фирмата от нейните конкуренти. Най-голямата реклама за Оку Груп е положителната оценка на клиентите ѝ, които вече имат опит с работата на фирмата. Те често я препоръчват и се доверяват изцяло на професионализма и съветите, които им предлага.

Портфолиото на компанията включва, не само обекти в България, но и такива на международния строителен пазар. Завършените ангажименти на фирмата са множество, а оценката за свършената работа – отлична.

Това дава основание на Оки Груп да се гордее с постигнатото и да продължава дейността си с нестихващ стремеж към ръст в продажбите. Фирмата се радва на разширяване в професионалните ѝ граници, като от години успешно навлиза и в държави, сред които Белгия, Германия и Холандия.

Сред обектите, които са включени в портфолиото на компанията са – складови площи, бензиностанции, обществени, индустриални и логистични центрове, производствени халета и много други.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на Оки Груп, като се свържете с фирмата чрез посочените координати за контакт.

Контакти:

София, ж.к. Надежда 4, ул. „Екзарх Стефан“ 101

0895 740 164

 

Виж също

thumbnail
hover

Строителна компания в Пловдив | КИРЕЗИЕВ...

КИРЕЗИЕВ ГРУП ЕООД притежава дългогодишен опит в областта на строителствот...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителство и ремонтна дейност | АКОРД...

АКОРД 67 ООД е строителна компания със солиден опит в сферата на строително-м...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Геотехнически проучвания | ВИЗИ Инженеринг ЕООД

ВИЗИ Инженеринг ЕООД е строителна компания, създадена през далечната 1994г., к...

  • Публикувано от bgstart