Пътно строителство София | ЕВРОГЕО ГРУП ООД

Пътно строителство София | ЕВРОГЕО ГРУП ООД

ЕВРОГЕО ГРУП ООД е компания със стабилни позиции на българския пазар.Тя фокусира своята дейност в областта на строителните услуги, а седалищният й адрес се намира в град София. Строителната компания се специализира в сферата на пътното строителство и полагането на пътни настилки от различен тип. Служителите на фирмата притежават дългогодишен опит в бранша и в продължение на години се нареждат сред компаниите – лидери в строителната сфера.

ЕВРОГЕО ГРУП ООД разчита на изключителен екип от професионалисти, които са отлично запознати със спецификите и държавните стандарти, коитоса задължителна част от дейността им. Служителите на дружеството използват модерни технологии и печелят клиентите си с високо качество и впечатляваща издръжливост навсеки успешно завършен проект.

Дружеството инвестира в съвременна техника, която им позволява да завършатдори най-трудните за изпълнение проекти в най-кратки срокове и да осигурят дългогодишна издръжливост и отлична функционалност. ЕВРОГЕО ГРУП ООД се откроява на строителния пазар благодарение коректността и професионализма, които демонстрира във всяка ситуация.

Експертният екип на ЕВРОГЕО ГРУП ООД с готовност ще Ви консултира по всички въпроси, които Ви вълнуват и ще Ви разкаже повече детайли за своята работа. Не се колебайте да се свържете с тях на посочените координати за контакт.

Контакти:

Виж също

thumbnail
hover

Оградни системи, мрежи, врати и портали...

Росима е компания с дългогодишен опит на българския пазар, която разчита на ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Проектиране и монтаж на складови системи...

ТИ ЕС Инженеринг ЕООД е компания с богат опит и безупречна репутация в сфера...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителна компания в Пловдив | КИРЕЗИЕВ...

КИРЕЗИЕВ ГРУП ЕООД притежава дългогодишен опит в областта на строителствот...

  • Публикувано от bgstart