Услуги в областта на ниското строителство

Услуги в областта на ниското строителство

Дейностите в сферата на ниското строителство включват строителни и монтажни работи по общо изграждане и подмяна на преносни и разпределителни енерго-проводи, тръбопроводи, далекосъобщителни линии и спомагателни съоръжения, санитарни инсталации, канализационни колектори и мрежи за битови и отпадъчни води, отводнителни системи и дренажни работи, поставяне на основа за пътна настилка, работа на паркови терени за отдих и развлечение и други.

Телеинженеринг ЕООД, гр. Шумен извършва широка гама от услуги в сферата на ниското строителство. Строителната фирма е член на Камарата на строителите в България и разполага с лицензи в Трета и Пета категория. С течение на над 10 години професионална дейност, тя е утвърдила екип от опитни инженери, механици, техници и работници, които подхождат към възложената работа с високо квалифицирани познания и умения, базирани на богата практика.

Преносни проводи

При необходимост от изграждане на преносни енергийни или съобщителни мрежи, добре е да разчитате на опитни специалисти, които да реализират конкретния проект с високо качество и в поставения срок.

Успешното изграждане на енергийна инфраструктура се състои от детайлни проучвания и качествено монтиране на високоволтови линии за пренос на ток и специализирани тръбопроводи. Надеждно извършената строителна работа гарантира енергийната сигурност и намалява риска от прекъсване на захранването. При свързване на енергийните системи в ЕС, потребителите ще могат да изберат между конкурентни доставчици на електрическа енергия и да намалят разходните сметки на домакинствата си.

Спецификата при построяване на съобщителна инфраструктура обхваща поставяне на мобилна наземна клетъчна мрежа с национално покритие за доставяне на електронни съобщения.

Телеинженеринг ЕООД, гр. Шумен е специалист в изграждането на преносни мрежи за енергийната и съобщителна инфраструктура.

Механизация за ниско строителство

Съвременната техника и механизация играе съществена роля за надлежното и качествено извършване на строително-монтажните работи. Машините днес са с модерен дизайн, двигатели отговарящи на актуалните норми, както и с подобрена функционалност и ефективност.

В областта на ниското строителство най-често се използват машини и оборудване като: багери, грейдери, булдозери, валяци, челни товарачи, къртачи, трамбовки, перфоратори, генератори, бетонобъркачки, виброплочи, вибратори за бетон, вибромастари, ъглошлайф, фугорези, машина за рязане на тухли и камъни, бояджийски машини, влагоабсорбатори, помпи за вода, асфалтополагачи, автокранове и други.

Телеинженеринг ЕООД, гр. Шумен разполага с изпитана и добре поддържана механизация за строително-монтажни работи, профилактика и ремонти. Фирмата предлага своите ycлyгитe в гpaдoвeтe Шyмeн, Tъpгoвищe и Paзгpaд и се слави с ĸopeĸтнo oтнoшeниe, качество и бъpзинa нa paбoтa.

Виж също

thumbnail
hover

Оградни системи, мрежи, врати и портали...

Росима е компания с дългогодишен опит на българския пазар, която разчита на ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Груб строеж и производство на дървени...

Норман ООД е специалист в строителния бранш с дългогодишен опит. Клиентите н...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Тенекеджийски услуги и хидроизолация Варна |...

Топ 62 ЕООД е българска компания със седалище в град Варна, която специализир...

  • Публикувано от bgstart