Тенекеджийски услуги и хидроизолация Варна | Топ 62 ЕООД

Тенекеджийски услуги и хидроизолация Варна | Топ 62 ЕООД

Топ 62 ЕООД е българска компания със седалище в град Варна, която специализира в сферата на тенекеджийските услуги и поставянето на хидроизолация. Дружеството държи на високото качество и гарантира на клиентите си отлични резултати.

Топ 62 ЕООД залага на висококачествени строителни материали и се придържа към доказана технология, за да осигури най-доброто съотношение между цена и качество на пазара. Компанията използва продукти, дело на доказан марки, които притежават безупречна репутация в световен мащаб, и разполагат с всички необходими разрешителни, за да изпълняват дейността си според всички държавни и европейски стандарти.

Екипът на фирмата се състои от изключителни специалисти с дългогодишен опит в сферата, които могат да ви предложат най-добрите решения, като се съобразят с индивидуалните ви предпочитания и нужди.

Топ 62 ЕООД разполага със съвременно оборудване, което спомага за изпълнението на всички задачи в срок, както и за високото качеството и прецизност на всяка дейност.

При възникнали въпроси можете да се свържете с представител на Топ 62 ЕООД на посочените координати за контакт. Не се колебайте да се възползвате от професионалните им услуги за Вашия проект!

Контакти:

  • Варна, ж.к. Владислав Варненчик, бл. 403, вх. 14, ет. 5, ап. 15
  • +359 886 791 385

Виж също

thumbnail
hover

Оградни системи, мрежи, врати и портали...

Росима е компания с дългогодишен опит на българския пазар, която разчита на ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Груб строеж и производство на дървени...

Норман ООД е специалист в строителния бранш с дългогодишен опит. Клиентите н...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Продажба на недвижими имоти и реконструкция...

Стомис 2002 е фирма със стабилни позиции и безупречна репутация на пазара в Бъ...

  • Публикувано от bgstart